Moş Nicolae a adus zăpadă din belşug la munte. Forfota deja a început pe pârtiile din Poiana Braşov, unde hotelurile vor fi pline în acest weekend. Câţiva pasionaţi de sporturi extreme au profitat că, deocamdată, pârtiile sunt goale. Au zburat cu parapanta şi au aterizat pe schiuri.

Curajoşii au testat pârtia Bradu, într-un mod cu totul inedit. Cu ajutorul parapantei, au zburat de pe creste şi au aterizat, pe schiuri. Sportul se numeşte speedfly şi poate fi practicat doar când pârtiile sunt închise. 

Articolul continua dupa recomandari

Sezonul de schi nu a fost deschis încă în Poiana Braşov. Stratul de zăpadă atinge 30 de centimetri, iar administratorii au pus şi "tunurile" pe pârtii. Aceştia speră ca din acest weekend pârtiile din Masivul Postăvaru să fie pregătite pentru turişti. 

Odată ce afară s-a albit peisajul, proprietarii acestui centru de închirieri au început să lustruiască clăparii. 

Câţiva copii cărora Moş Nicolae le-a adus cadou o lecţie de schi. De la instructor am aflat că o oră costă 100 de lei. 

Dacă vreţi să ajungeţi în weekend la schi, e bine să ştiţi că pârtiile Cavinc din Maramureş şi Straja din Hunedoara sunt deja deschise. Se fac pregătiri şi pe pârtia Clăbucet din Predeal, dar şi pe pârtia de începători Cazacu din Azuga. În schimb Kalinderu rămâne închisă. Cu sau fără pârtii deschide, hotelurile de la munte vor fi pline.

În weekend, vremea se va încălzi cu câteva grade.