Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 29 octombrie - 25 noiembrie 2019.

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. 

Articolul continua dupa recomandari

Vremea se răcește din această săptămână și continuă să fie frig până în 18 noiembrie. Apoi, temperaturile vor fi din nou ușor mai ridicate față de valorile normale ale perioadei.

Temperaturile vor fi mai ridicate în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Vremea 29 octombrie - 4 noiembrie 2019

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice, sudvestice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 4 - 11 noiembrie octombrie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Vremea 11-18 noiembrie 2019

Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Prognoza meteo 18- 25 noiembrie 2019

Potrivit ANM, mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cel normale pentru acest interval, în toată țara.