Administrația Națională de Meteorologie a emis o alertă de vreme severă pentru toată ţara, urmând a se înregistra ploi şi descărcări electrice în toată ţara.

Astfel, începând cu data de 25 septembrie, ora 18:00, se vor semnala ploi în jumătatea de nord a ţării şi apoi în toate regiunile. În sudul şi estul ţării ploile vor fi însoţite de descărcări electrice.

Articolul continua dupa recomandari

ANM anunţă ploi în toate regiunile, timp de două zile

Alertă ANM de vreme severă: "În intervalul 25 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 09:00, va ploua în toată țara. În cursul serii și al nopții de miercuri spre joi (25/26 septembrie), ploile se vor semnala îndeosebi în jumătatea de nord a teritoriului, pe parcursul zilei de joi (26 septembrie) va ploua în toate regiunile, apoi în special în sud-est, est și în zonele montane. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar în sudul și în estul țării trecător vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30...40 l/mp"

Alerta meteo poate fi modificată de Administraţia Naţională de Meteorologie, în funcţie de evoluţia frontului atmosferic.