Principalele date meteo ale zilei:

- maximă de 28 de grade

- minima nocturnă de 2 grade

- 20 de grade în București

Articolul continua dupa recomandari

Vremea pe 25 octombrie în țară

Ziua de vineri e foarte apropiată din punct de vedere termic față de joi. Meteorologii estimează că în zonele de câmpie din est și sudul României ceața va influența evoluția vremii, iar temperaturile vor fi mai scăzute față de jumătatea vestică, fiind în general în media acestei perioade de octombrie. Fenomenul de ceață va fi prezent în special noaptea și dimineața, urmând ca în timpul zilei să fie senin. În restul țării va fi foarte cald, mai ales după-amiaza.

Temperaturile maxime ale zilei vor fi la nivelul țării între 16 - 28 de grade, cu valori mai mici în zonele în care ceața va fi persistentă. Noaptea, minimele se vor încadra între 2 - 14 grade. Presiunea atmosferică e în creștere și va depăși ușor valorile normale.

Harta cu vremea în țară pe 25 octombrieVezi 2 imagini în Galerie

Prognoza meteo în București

Vremea va fi senină în cursul zilei în Capitală, însă noaptea și dimineața se va semnala ceață, iar vântul va sufla slab. ANM estimează că vor fi maxime de aproximativ 19 - 20 de grade Celsius. Minimele în București vor coborî la 8 grade. Presiunea atmosferică va fi ușor peste valorile obișnuite în acest sezon.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat cu informații furnizate redacției Observator de către Administrația Națională de Meteorologie.