Principalele date meteo ale zilei:

- maximă de 27 de grade

- minimă de zero grade în estul Transilvaniei

- 25 de grade în Bucureşti

Articolul continua dupa recomandari

Vremea pe 22 octombrie în ţară

Marţi, o vreme caldă este prognozată de meteorologi pentru cea mai mare parte a ţării. Efectele căldurii vor fi resimţite mai ales după amiaza, transmit meteorologii. Ziua, temperaturile maxime sunt cuprinse între 17 - 27 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab, până la moderat.

În cursul nopţii, minimele vor fi cuprinse între 5 - 17 grade, dar vor fi mai coborîte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se vor înregistra şi zero grade Celsius. Noaptea şi la primele ore ale dimineţii se va semnala ceaţă pe arii extinse, mai ales în zonele de câmpie din est şi sud-est, unde sunt şi condiţii de burniţă. Izolat, ceaţa va fi prezentă în acest interval şi în văi şi depresiuni. 

Harta cu prognoza meteo pe 22 octombrieVezi 2 imagini în Galerie

Prognoza meteo în Bucureşti

ANM prognozează pentru Capitală maxime de 24 - 25 de grade Celsius în timpul zilei, când cerul va fi senin, iar după-amiaza va fi foarte caldă. Noaptea se va semnala ceaţă în special în zona preorăşenească a Bucureştiului.

Temperaturile minime vor fi de aproximativ 8 - 11 grade Celsius. La nivelul oraşului, vântul va sufla slab în cursul zilei de marţi.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat pe baza informaţiilor primite de redacţia Observator de la Administraţia Naţională de Meteorologie.