Vremea se schimbă în Bucureşti de vineri, odată cu intrarea în vigoare a unui cod galben de vreme severă, care vizează majoritatea ţării. Într-o prognoză meteo specială, meteorologii anunţă ploi şi ninsori în Capitală, dar şi temperaturi scăzute.

Vineri: Potrivit ANM, vremea în Bucureşti se va răci pe 22 februarie. Meteorologii anunţă ploi temporare, care seara şi noaptea se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi va ninge, stratul de zăpadă nu va fi unul consistent, precizează cei de la ANM. Însă va fi frig, iar vântul va avea viteze de 55 - 65 de kilometri pe oră şi vor fi condiţii de gheţuş.

Temperatura maximă va fi de 4 - 5 grade ziua, iar noaptea, minimele coboară la minus 7, minus 6 grade, iar în zona preorăşenească e posibil să fie chiar mai rece.

Vremea în Bucureşti pe 23 februarie

Şi sâmbătă, vremea va fi deosebit de rece în Capitală. Vântul va avea intensificări temporare în prima parte a zilei, amplificând senzaţia de rece. Cerul va fi variabil, cu înnorări tot în prima parte a zilei. Temperaturi maximă va fi doar de minus 2, minus 1 grad Celsius.

Bucureştiul se află pe harta codului galben de vreme severă emis de meteorologi. Avertizarea este valabilă de vineri, ora 14.00, până sâmbătă, ora 16.00.