Locuitorii din Bucium, judeţul Iaşi, au privit cu teamă apariţia unui nor bizar, crezând că urmează să se formeze o tornadă, la cum arăta formaţiunea noroasă. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă martorii la eveniment au publicat fotografii cu fenomenul meteo pe reţelele de socializare.

Mai multe fenomene meteo ciudate au fost semnalate şi în alte judeţe, după ce furtuna Ciara a ajuns şi în România. Imagini foarte rare au fost surprinse la Suceava, Baia Mare şi în alte zone din ţară, unde vântul puternic a provocat distrugeri importante.

Articolul continua dupa recomandari

Furtuna Ciara a lovit puternic Suceava şi Baia Mare

După imaginile cu Furtuna Ciara făcând prăpăd în Baia Mare, în doar câteva secunde, şi municipiul Suceava a fost acoperit de norul de zăpadă şi măturat de rafale puternice de vânt. Localnicii au surprins imagini incredibile, cu momentul în care furtuna acoperă municipiul.

Furtuna Ciara, care a devastat Europa şi a ucis şapte persoane deja, a trecut şi deasupra ţării noastre. Centrul, nordul şi vestul României s-au aflat sub un cod galben şi potocaliu de vreme rea. Furtuni puternice şi viscolul au lovit zonele menţionate.