Maldive, Thailanda, Caraibe sau Emiratele Arabe! Nişte destinaţii de vacanţă pe care le-aţi visa în toate cele 100 de zile de vară. Însă veţi putea să ajungeţi în orice loc exotic vă doriţi, dacă ştiţi cum să vă programaţi vacanţa. Iar preţurile nu vor fi exorbitante. De exemplu, puteţi să mergeţi la Dubai cu doar câteva sute de euro. Iar dacă nu vreţi să mergeţi atât de departe, Muntenegru este o variantă la fel de inspirată.

Atmosfera autentica, peisaje şi pentru iubitorii de munte, şi pentru iubitorii de mare şi români fascinaţi de munţii care oferă cea mai spectaculoasă panoramă din Muntenegru. Muntenegru este o destinaţie care se mulează după toate buzunarele, iar la apus oferă un peisaj de milioane!

Articolul continua dupa recomandari

Micuţa insulă Sfântul Ştefan nu poate fi vizitată decât dacă vă rezervaţi o cameră în complexul hotelier care o deţine acum în totalitate după ce Guvernul din Muntenegru a decis să o vândă şi să o privatizeze. Cazarea costă, însă, între 150 şi 1 200 de euro în această perioadă. 

De la străduţele medievale, la siluetele perfecte ale clădirilor luxoase din Emiratele Arabe sunt doar câteva sute de euro diferenţă. În sezonul estival puteţi vedea Dubaiul cu doar câteva sute de euro. 

"O vacanţă în sezonul toamnă- primăvară în Dubai porneşte de la 499 de euro de persoană. 
Dacă vrem să mergem acum în sezonul estival, este low season, pleacă de la 399 de euro. Avem inclus transportul cu avionul şi 3-4 nopţi de cazare la hotel de 3 stele", spune Ciprian Enea, consultant în turism.

Preţuri ofertante sunt şi pentru cei care vor să plece în vacanţă pe cont propriu. Asta implică să vă rezervaţi singuri zborul şi să căutaţi cazare la oamenii locului. 

"Aş spune undeva la 1.000 - 1200 de euro se poate ajunge pentru o vacanţă în Bali sau în diferite alte părţi ale Indoneziei, care să includă cazare, transport şi măcar mic dejun. Sunt şi destinaţii un pic mai apropiate de Europa, cum ar fi Marocul. În Maroc sunt diferite riaduri, case tradiţionale făcute hoteluri", explică Raluca Mureşan, blogger de travler.

Dacă vă rezervaţi vacanţele exotice în această perioadă, la iarnă vă puteţi bucura de un concediu ieftin în locuri tropicale.