Cel mai mare târg de tehnologie de pe planetă îşi lasă vizitatorii să se bucure de produse spectaculoase. Tehnologii imaginate şi create ca să ajungă în casele tuturor, internet mai rapid pe telefoanele mobile și maşini care ar putea înlocui autovehiculele obişnuite îşi propun să facă din CES 2019 un eveniment fantastic.

În familiile în care timpul liber este aproape inexistent, robotul care împachetează hainele poate fi un ajutor de nădejde. Iar casa nu va fi doar  una... inteligentă, ci şi foarte ordonată. Poate împacheta tricouri, prosoape, pantaloni. Şi chiar feţe de pernă.  

Articolul continua dupa recomandari

La CES 2019, unul dintre produsele-vedetă este tonomatul care face pâine caldă. O frământă, o coace tot el şi o serveşte. E drept, costă 100 de mii de dolari. 

Şi burgerul vegetal a fost upgradat şi adus la CES. Elementul de bază este soia, dar arată exact ca un burger de vită. Cei care l-au creat spun că nu conţine gluten şi nici vreo substanţă periculoasă.

Şi televizoarele par să aibă un viitor ca-n filmele SF. O companie a prezentat televizorul subţire ca o foaie de hârtie. Se rulează şi intră complet în baza care-l susţine. Dacă utilizatorul vrea să-l folosească din nou, nu trebuie decât să dea o comandă... vocală.

La CES 2019, inimile multora au fost furate de robotul programat să iubească oamenii şi să-i facă fericiţi. Are ochii mari, haine pufoase, îşi imploră stăpânii să-l ia în braţe şi... dansează. Inventatorii lui spun că poate fi folosit inclusiv ca un dispozitiv de supraveghere la domiciliu.

La cel mai important târg de tehnologie din lume a fost adusă şi prima maşină cu picioare. Poate urca ziduri şi poate să străbată orice fel de teren. Este perfectă pentru  misiuni de salvare, spun creatorii săi.