Veteranul Wanderlei Silva a avut nevoie de mai putin de doua runde pentru a incheia meciul cu Brian Stann, luptatorul venit in UFC de la puscasii marini americani. Fostul campion din Pride l-a facut knock out pe Stann in main eventul galei UFC din Japonia, transmisa in direct de GSP TV.

Ajuns la 36 de ani, brazilianul Wanderlei a strans 35 de victorii dupa meciul cu Stann si e la al 25-lea knockout din cariera, dintr-un total de 48 de lupte. Japonezii l-au ovationat minute in sir pe cel care a scris istorie in Pride.

Articolul continua dupa recomandari

"Sunt atat de mandru de aceasta victorie. Vreau sa-i multumesc lui Dana White si celor din UFC pentru ca mi-au dat posibiltatea sa lupt aici in Japonia, pentru fratii mei de aici. Va multumesc din suflet, ma bucur enorm ca m-am luptat in fata unui asemenea public", au fost cuvintele lui Wanderlei Silva.

Baietii duri din octogon revin in direct pe GSPTV, duminica, 17 martie, de la 4:00 dimineata, la UFC 158. Main eventul se anunta unul incendiar. Legenda George St-Pierre se bate cu Nick Diaz.