Simona Halep a avut prima reacție după victoria împotriva Mariei Șarapova, în turneul de la Roma. Românca a spus că această semifinală a fost, probabil, cel mai bun meci al său pe zgură.

“La final eram fericită că am jucat atât de bine şi am câştigat meciul. Este de fiecare dată dificil împotriva ei, astfel că eram foarte fericită şi m-am bucurat cum am simţit. Am încercat să fiu agresivă tot meciul. Cred că poate a fost cel mai bun meci al meu pe zgură şi sunt foarte fericită că deşi Maria a jucat la cel mai bun nivel, eu am câştigat meciul”, a spus Halep.

Articolul continua dupa recomandari

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o pe rusoaica Maria Șarapova (locul 40 WTA), cu 4-6, 6-1, 6-4, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Românca s-a calificat astfel în a 30-a a finală a carierei. La Roma, o va întâlni duminică, de la ora 14.00 pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, deţinătoarea trofeului. Anul trecut, românca a jucat finala tot împotriva Elinei Svitolina. 

“Este frumos că suntem din nou în finală, noi două. Va fi un meci frumos, dar sper să nu mă accidentez din nou. Este o adversară dificilă şi o jucătoare mare. Trebuie să mă concentrez şi să joc la nivel maxim”, a afirmat românca.

Pentru Halep, e a doua finală consecutivă la Roma şi a treia în acest an. Anul trecut, Svitolina s-a impus cu 4-6, 7-5, 6-1. Ucraineanca este în avantaj în întâlnirile directe, scor 3-2, câştigând şi ultima partidă, cu scorul 6-3, 6-1, în grupele Turneului Campioanelor de anul trecut.

Sursa: News.ro