Simona Halep a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Ion Ţiriac, înaintea finalei de la Wimbledon. Românca a vorbit şi despre modul special în care a reacționat fostul mare sportiv după ce a a câştigat în faţa americancei Serena Williams.

"Wow! Acum îmi dau seama cu adevărat că am câştigat Wimbledon-ul“, a spus Simona în momentul în care a intrat în sala de conferinţe, plină de jurnalişti.

Articolul continua dupa recomandari

În timpul conferinţei de presă, Simona Halep a vorbit despre mesajul important pe care Ion Ţiriac i l-a transmis înaintea finalei câştigate la Wimbledon cu Serena Williams, finală terminată după doar 55 de minute, în care românca a făcut doar trei greşeli neforţate.

"Aici, la Wimbledon, a venit în această dimineață (ieri n.r) și mi-a spus că nu contează dacă voi câștiga sau voi pierde, că este ziua cea mare și că trebuie s-o trăiesc din plin. Și așa am făcut.

Era foarte fericit după finală, chiar m-a îmbrățișat, lucru care nu se întâmplă foarte des...”, a declarat zâmbind Simona Halep.

Simona Halep a câştigat finala de la Wimbledon, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în două seturi, scor 6-2, 6-2.

Românca a câştigat meciul cu Serena Williams în numai 55 de minute.