Roger Federer îi sfătuiește pe oameni să ia în serios pandemia de coronavirus. Elvețianul îi roagă pe fanii săi (și nu numai) să respecte regulile impuse de autorități pentru ca viața să revină la normalitate.

În prezent, Federer se află în Elveția, alături de familia sa și se recuperează după operația suferită la genunchiul drept.

Articolul continua dupa recomandari

Roger Federer, mesaj special în timpul pandemiei de Covid-19: ”Este important să ne ajutăm unul pe celălalt”

Şi eu stau acasă şi nu am mai strâns mâna cuiva de ceva timp. Bineînţeles că mă spăl pe mâini des, aşa cum ar trebui s-o facem mereu. Cred că în aceste momente, să ne ajutăm unul pe celălalt este şi mai important decât până acum. În special pentru că vrem să ajutăm generaţia mai în vârstă. Aceştia au un risc crescut de a se îmbolnăvi şi trebuie să-i ajutăm. 

Aşadar, menţineţi distanţa de doi metri unul faţă de celălalt şi nu vă strângeţi mâinile. Este foarte important să luăm în serios aceste reguli. Am putea ajunge cu toţii în carantină şi s-ar putea să nu mai avem cum să ieşim deloc din case. Sper din tot sufletul că toată lumea va trata serios această situaţie”, a declarat Federer.

În Elveția sunt peste 5,600 de pacienți bolnavi de coronavirus.