Joi seara s-au jucat meciurile din manşa a doua a semifinalelor Europa League. Arsenal Londra, 3-1 şi 4-2 cu Valencia, şi Chelsea Londra, 1-1 şi 1-1 (4-3 la lovituri de departajare) cu Eintracht Frankfurt, au obţinut dreptul de a se înfrunta în finala de la Baku (Azerbaidjan).

A fost o seară tristă pentru multă lume, în special pentru jucătorii de la Eintracht Frankfurt, care au luptat admirabil în dubla cu Chelsea, un adversar mult mai bine cotat.

Articolul continua dupa recomandari

Reporteriţa lovită cu mingea în cap nu a suferit răni grave

Însă, conform Marca Online, cea mai mare victimă a manşei a doua a fost Monica Benavent, o reporteriţă de la GOL, care a avut de transmis impresii de la nivelul gazonului înainte, în timpul şi după terminarea partidei dintre Valencia şi Arsenal.

Monica nu a reuşit să-şi ducă treaba la bun sfârşit pentru că, cu câteva minute înainte de startul partidei, a fost lovită cu balonul în cap, involuntar, de un fotbalist al Valenciei aflat la încălzire.

Pe imagini se vede cum tânăra este lovită în plin, în ceafă, de mingea şutată. Unul dintre colegii fotbalistului a încercat să o protejeze pe femeie, dar fără succes.

Ulterior, Monica a ţinut să transmită, prin intermediul unui site de socializare, că este bine şi nu a suferit daune grave.

Comentatorii englezi bănuiesc că ei erau vizaţi de jucătorul de la Valencia

Iniţial, imaginile au fost date publicităţii de Jake Humphrey, unul dintre comentatorii englezi aflaţi la marginea gazonului.

Acesta s-a amuzat copios precizând inclusiv că, de fapt, jucătorul care a şutat balonul vroia să-l ţintească pe Martin Keown, fost mare fundaş al lui Arsenal şi analist pentru postul englez care a transmis partida.

Humphrey a fost taxat imediat pe site-urile de socializare de cei care au părut îngrijoraţi de soarta Monicăi.