Florin Prunea, managerul general al celor de la Dinamo, a reacționat după ce în ultimele zile a circulat pe rețelele de socializare meme-ul care îl vizează și care a devenit viral, în plină criză de coronavirus.

Astfel, românii s-au folosit de gafa lui Prunea din 1994, din meciul cu Suedia, pentru a face apel ca toată lumea să nu mai iasă din casă.

Articolul continua dupa recomandari

În '94, Prunea a ieșit și a greșit. NU fi ca Prunea #Staiîncasă”, este mesajul ce însoțește imaginea în care Prunea a fost devansat de Kennet Andersson la Campionatul Mondial din 1994.

Am ieșit, am greșit și am pierdut. Dar era doar un meci, acum e vorba despre viețile tuturor. Eu stau acasă, stați și voi acasă”, a fost mesajul transmis de Florin Prunea chiar de la domiciliu.

Rene Higuita, fosta legendă a Columbiei, a devenit viral pe internet

Rene Higuita, fostul portar legendar al Columbiei în anii '90, a postat si el un mesaj viral pe rețelele de socializare. Higuita a făcut o autoironie pentru a-i îndemna pe oameni să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

Higuita a postat o fotografie cu el însuși de la meciul Columbia-Camerun din optimile Campionatului Mondial din 1990. Atunci, Rene a ieșit greșit și echipa adversă a marcat. De data aceasta a scris un mesaj cu impact în aceste zile dificile: ”Dacă ei îți zic să nu ieși, nu ieși!”.