Rafael Nadal a transmis și el un mesaj de susținere în plină epidemie de coronavirus. Acesta a avut un mesaj de mulțumire pentru autoritățile din Spania, țară ce este una dintre cele mai afectate din Europa, cu peste 1.700 de decese și peste 28.000 de cazuri confirmate.

În primul rând, aș vrea să îmi cer scuze, pentru că nu am mai postat o lungă perioadă de timp. Acestea sunt vremuri foarte grele pentru toată lumea, iar situația este copleșitoare pentru noi toți. Vreau să le mulțumesc doctorilor, asistenților și personalului din sănătate care ne protejează.

Articolul continua dupa recomandari

Aș mai vrea să mulțumesc polițiștilor, Gărzii Civile, armatei, precum și celorlalți care ne fac să ne simțim mai siguri că o să trecem cu bine peste această perioadă. Ei se află în prima linie și riscă să fie infectați, iar astăzi ei sunt eroii noștri”, a spus Nadal pe rețelele de socializare.

Rafael Nadal, mesaj de încurajare pentru familiile afectate

Rafael Nadal a transmis și un mesaj de încurajare pentru familiile afectate de Covid-19.

Vreau să transmit un mesaj de încurajare familiilor care suferă, celor infectați și rudelor lor, dar și oamenilor care au pierdut apropiați din cauza coronavirusului. Vă trimit un mesaj de încurajare: Este dificil să spui ceva în aceste momente grele. Pot să spun că îmi pare foarte rău și că sper ca aceste vremuri să treacă cât mai repede”, a mai transmis Nadal.

Rafael Nadal: Sunt și lucruri pozitive în aceste momente grele: dovedim că suntem oameni uniți, iar multe companii oferă sprijin celor afectați. Conform Serviciului de Sănătate, trebuie să stăm acasă, să facem ceea ce trebuie să facem pentru a încheia această pandemie cât de repede se poate! Vă mulțumesc și ne vom revedea curând.

Rafael Nadal este unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului. Sportivul iberic are 19 turnee de Grand Slam în palmares, cu unul mai puțin decât marele său rival, Roger Federer.