Michael Schumacher a împlinit 50 de ani, într-un moment în care încă se recuperează după cumplitul accident de schi care l-a lăsat în comă. De ziua sa, familia marelui campion de Formula 1 i-a transmis mesaje emoționante.

Deja au trecut 5 ani de la accidentul suferit de Michael Schumacher, iar starea de sănătate a pilotului german e încă fragilă. 3 ianuarie însă e o zi de celebrare în familia sa.

Articolul continua dupa recomandari

Schumacher a împlinit 50 de ani în 2019. Gina, fiica lui cea mare, i-a lăsat un mesaj pe Instagram.

”La mulți ani pentru cel mai bun tată”, a scris tânăra.

Mesajul soției lui Michael Schumacher

Cu o zi înainte de aniversare, Corinna, soția lui Michael Schumacher a făcut public, la rândul său, un mesaj.

”Suntem foarte fericiți să celebrăm cei 50 de ani ai lui Michael împreună. Mulțumim din inimă pentru că putem face asta împreună!”, a scris

Corinna Schumacher a făcut referiri și la starea de sănătate a soțului.

”Puteți fi siguri că este în cele mai bune mâini și că facem tot posibilul pentru a-l ajuta. Vă rugăm, înțelegeți că îndeplinim dorința lui Michael de a ține acest subiect al stării de sănătate, așa cum am făcut mereu, discret”, a mai scris soția campionului.

Mesajul de la Ferrari

Echipa Ferrari, pentru care Schumacher a adus numeroase titluri, a scris, de asemenea, un mesaj emoționant.

”Campionul nostru împlinește 50 de ani. Suntem alături de tine, continuă să lupți”, a spus Ferrari.

Din 2014, la un an după accidentul care i-a pus în pericol viața, Michael Schumacher urmează un dificil program de recuperare, care, potrivit Evening Standard, se desfășoară, foarte probabil, la reședința sa din Elveția. În decembrie, a venit informația că Schumacher nu mai este țintuit la pat și că a făcut progrese în recuperare.