Luka Jovic a fugit din Spania, care este lovită din plin de pandemia de coronavirus, și s-a întors în țara natală. Atacantul lui Real Madrid nu a respectat carantina nici măcar în Serbia și a intrat în vizorul autorităților. 

Văzut pe străzile din Belgrad, Jovic poate suporta consecințe grave. Riscă chiar să ajungă după gratii. Jucătorul de 22 de ani nu a stat mult pe gânduri și a reacționat pe instagram.

Articolul continua dupa recomandari

Luka Jovic riscă să ajungă la închisoare în Serbia

Sunt probleme mari pentru Luka Jovic, care va fi subiectul unei anchete. Fotbalistul lui Real Madrid nu a stat izolat la domiciliu și riscă o amendă sau până la trei ani de închisoare. Totul după ce a părăsit carantina din Spania și a ajuns în Serbia. 

Pentru că venea dintr-o zonă de risc, era obligat să stea 28 de zile în izolare. Nu a făcut-o. Criticat dur chiar și de prim-ministrul țării, Jovic s-a apărat pe rețelele de socializare. 

"În Madrid am fost testat negativ la Covid-19, așa că am ales să vin în Serbia pentru a ajuta acest popor și a fi alături de familie. Am primit acceptul clubului. După ce am ajuns, am fost testat din nou și rezultatul a fost același. Îmi pare foarte rău că unii oameni nu și-au făcut munca în mod profesionist și nu mi-au dat instrucțiuni precise despre cum trebuie să stau în izolare", a reacționat vârful grupării blanco pe Instagram.

Luka Jovic a fost cumpărat de Real Madrid de la Frankfurt, în vara anului trecut, pentru 60 de milioane de euro. Internaționalul sârb a înscris numai două goluri în cele 24 de meciuri oficiale pentru galactici.

Toți jucătorii Realului ar fi trebuit să fie în autoizolare, după ce un baschetbalist al clubului, Trey Thompkins, a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Meciurile din La Liga au fost suspendate pentru două săptămâni, dar este de așteptat ca perioada să fie prelungită.