Jucătorul lui Lecce, Nehuen Paz, a dezvăluit pentru presa argentiniană felul inconștient în care italienii au tratat perioada apariției coronavirusului. Fotbalistul de 26 de ani susține chiar că oamenii făceau glume pe seama Covid-19. 

”Lumea iese din casă numai pentru a merge la magazin sau la farmacie. Toată lumea stă în interior. La începutul crizei, toată lumea subestima virusul.

Articolul continua dupa recomandari

Nehuen Paz: ”Unii italieni făceau glumepe seama coronavirusului”

Unii chiar făceau glume pe seama coronavirusului, pe seama acestei crize. Apoi au început să apară tot mai multe cazuri, au murit tot mai mulți oameni, iar Guvernul a impus carantină totală. Oamenii sunt mult mai informați acum.

Unele cluburi vor să reia antrenamentele, dar nu cred că acest lucru e posibil acum. Trebuie să ne gândim în primul rând la sănătatea oamenilor, nu la partea economică. În cele din urmă, lumea va reveni la normal", a spus Nehuen Paz, citat de publicația Ole. 

Italia este cea mai afectată țară după apariția Covid-19. Peste 69.000 de îmbolnăviri au fost confirmate deja, iar peste 6.820 de oameni și-au pierdut viața.