Gigi Becali vrea ca toate salariile de la FCSB să fie înjumătățite din cauza epidemiei de coronavirus. Pentru asta, l-a pus pe Argăseală să îl sune pe Burleanu să modifice regulamentul pentru a-i permite acest lucru și să poată da afară maximum 3 jucători.

În primul rând, trebuie ca toate salariile să fie reduse la jumătate. Le dau 50% din salariu, dacă au 15.000 le dai 7500. La mine cel mai mic salariu e 10.000, deci jucătorii o să ia de la 5000 în sus. Vînă are 12000 și o să ia 6000, și așa ia dublu decât lua la Viitorul. Acolo avea 3000. E stare de urgență, caz de forță majoră. Cum să stea în picioare contractul unui jucător? E criză!”, a spus Gigi Becali la Pro X. 

Articolul continua dupa recomandari

Gigi Becali cere măsuri de urgență din partea FRF

Gigi Becali mai vrea ca Federația să permită cluburilor să renunțe în această perioadă de criză la maximum 3 jucători.

Trebuie ca echipele să fie lăsate să renunțe la maximum trei jucători în perioada asta. Așa poți să te restrângi. Trebuie să dai drumul la transferuri. Renunți la 3 jucători și le plătești o sumă până își găsesc echipă. Dai 1.000 de euro sau salariul mediu pe economie. Jucătorii pot sta și cu 700 de euro, nu doar cu 15.000. Vreți să murim cu toții sau să fim doar puțin mai săraci?”, a mai declarat Gigi Becali.