Gigi Becali a precizat că antrenorul Nicolae Dică trebuie să-şi dea demisia, după înfrângerea suferită de FCSB, cu 2-0, în meciul cu CFR Cluj.

Nicolae Dică a precizat că nu ştia despre dorinţa finaţatorului clubului, după înfrângerea cu CFR Cluj.

Articolul continua dupa recomandari

"Nu ştiam că mi-a cerut demisia, voi avea o discuţie cu dânsul. Voi avea o discuţie cu patronul echipei şi vom vedea la ce soluţie vom ajunge", a declarat Dică.

"Să stau să fiu batjocură, nu-mi place. Nu a fost diferenţă pe teren, noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea. Dacă eu făceam echipa, înseamnă că am înnebunit eu. Probabil, ce-a zis, <îmi dau demisia, hai să arăt că fac eu ce vreau eu>. A vrut să arate că face  o nebunie şi îşi bate joc de mine, altceva nu cred. Înseamnă că vrut să-şi bată joc de mine, dacă a făcut schimbarea pe care a făcut-o. O să vedem mâine, poimâine", a declarat Becali.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.