Valeriu Iftime a dezvăluit care au fost clauzele din contractul lui Olimpiu Moruțan, mijlocașul care a semnat cu FCSB. Patronul Botoșaniului a anunțat ce datorie are să îi plătească în acest moment Gigi Becali.

Dacă toate clauzele s-ar fi respectat, atunci moldovenii ar fi primit 500.000 de euro de la Becali. Cum doar una s-a activat, atunci omul de afaceri îi era dator 100.000 de euro, din care a plătit deja 15.000. Moldovenii așteaptă să treacă momentele de criză pentru a primi și restul de 85.000 de euro. 

Articolul continua dupa recomandari

Iftime: ”Gigi Becali a achitat doar 15.000 din cele 100.000 de euro”

”Când am pornit cu Gigi Becali discuțiile eu am pornit de la suma de 1.500.000 de euro. Însă Gigi mi-a spus că nu poate să îmi dea acesti bani pentru transferul lui Oli. Atunci am bătut palma pe o altă sumă, dar am pus în contract niște clauze,  iar Moruțan dacă le îndeplinea la FCSB eu puteam să mă mai aleg cu alți 500 de mii de euro. 

Stabilisem cu Gigi, că dacă Moruțan juca la echipa națională de seniori a României eu primeam o sumă. Dacă Moruțan juca în Europa League cu FCSB un număr de meciuri primeam o altă sumă. Dacă Moruțan juca în Liga Campionilor cu FCSB primeam o altă sumă.

Dacă Moruțan juca la FCSB un număr de meciuri primeam o altă sumă. Din aceste clauze doar cea cu numărul de meciuri din campionat a fost îndeplinită, iar Gigi trebuia să îmi achite 100.000 de euro. Dânsul a achitat din acești bani doar 15.000 de euro, iar apoi am înțeles de la președintele meu Anton, care a vorbit cu Vali Argăseală, că Gigi Becali a pus stop la plăți în această perioadă și nu mai vrea să îmi plătească restul de bani”, a spus Iftime, pentru Pro Sport. 

Mijlocașul de 20 de ani cotat de transfermarkt.de la 900.000 de euro adunat 21 de partide în toate competițiile acestui sezon. El a marcat două goluri și a oferit cinci pase decisive.