Deputatul USR, Cristian Ghinea este de părere că, potrivit discursului premierului Dăncilă din Parlamentul European, Guvernul este gata să aleagă calea Ungariei şi Poloniei ”ca să-l salveze pe Dragnea şi pe ceilalţi penali”.

”Viorica Dăncilă şi-a început discursul de la Strasbourg cu un atac la Parlamentul European: Nu am venit să dau socoteală! Dincolo de atitudinea sfidătoare, trebuie să înţelegem un lucru din acest discurs: da, sunt gata să o apuce pe calea Ungariei şi Poloniei ca să-l salveze pe Dragnea şi pe ceilalţi penali. PSD a devenit un partid antieuropean”, scrie Ghinea pe Facebook.

Articolul continua dupa recomandari

Ghinea menţionează faptul că discursul Vioricăi a fost salutat doar de eurosceptici, iar toate celelalte grupuri politice din PE, inclusiv socialiştii, au criticat guvernul României.

”Am devenit oaia neagră cu coc a Uniunii Europene. Excelentă replica unui europarlamentar spaniol, Esteban Gonzalez Pons: Doamna Dăncilă, Parlamentul European este şi parlamentul românilor. Suntem aici pentru a discuta chestiuni care ne afectează pe toţi. Viorica Dăncilă a stat ani de zile în Parlamentul European şi nu a înţeles că acolo este şi parlamentul nostru mai mare, al tuturor europenilor, inclusiv al românilor. Bruxelles-ul nu este bau-bau, aşa cum cred psd-iştii, este capitala noastră mai mare”, continuă Cristian Ghinea.

Sursă: News.ro