Un meci de fotbal s-a transformat într-o bătaie generală. Un fotbalist de la Steaua a fost lovit brutal de un adversar de le echipa de fotbal Victoria. S-a întâmplat vineri seară, pe un stadion din București. Fotbalistul antrenat de Marius Lăcătuş a rămas întins pe teren, inconştient, minute bune. După scenele şocante, fotbalistul agresiv a fost dus direct la poliţie.

Minutul 35. Este 5-0 pentru Steaua. Un jucător de la Victoria faultează intenţionat la mijlocul terenului.

Articolul continua dupa recomandari

În câteva secunde, toţi jucătorii se îmbulzesc la bătaie. Mjlocaşul echipei Victoria, un tânăr. bine făcut loveşte ca-n ringul de box, fără preaviz, un fundaş central al Stelei. Jucătorul cade imediat şi rămâne inconştient pe gazon.

Pe teren intră kinetoterapeutul Stelei. Reuşeşte să-l ridice pe Mihai Cosmin şi mulţimea este disperasată de arbitru.

Deaconu primeşte cartonaş roşu şi încearcă să fugă de pe teren de furia celor câţiva suporteri.

”Să vezi ce bătaie îţi dau după meci!”, strigă un suporter.

O altă luptă se dă pe margine. Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, este ţinut de colegi în timp ce pare că vrea să ajungă la Deaconu. Iar la un moment dat, comentatorii uită să închidă miocrofoanele, atunci când vorbesc între ei.

”Filmează, mă, ce dracu' faci?”, se aude în filmare.

Cameramanul ştie că e împotriva regulamentului să difuzezi bătaie pe teren, dar comentatorul insistă. În cele din urmă, cameramanul se conformează.

Fundaşul central a fost luat de o ambulanţă şi dus la un spital din Capitală. Cel mai probabil va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Colegul său care l-a lovit a ajuns încă de aseară la poliţie, pentru declaraţii. Sâmbătă. Răzvan Deaconu a transmis scuze public colegului său şi spune că totul a fost în legitimă apărare. Nu a fost depusă însă nicio plângere până în acest moment.