Răzvan Marin mai are de așteptat până să poată reveni pe teren în tricoul lui Ajax. Olandezii au luat măsuri dure după ce a crescut alarmant numărul cazurilor de coronavirus. Astfel, în Eredivisie nu se va mai juca niciun meci până la începutul lunii iunie.

Echipa mijlocașului român ocupă primul loc în campionat. Sezonul riscă să nu mai fie reluat.

Articolul continua dupa recomandari

Campionatul Olandei, suspendat până la începutul lunii iunie

Meciurile din Eredivisie au fost suspendate, inițial, până pe 6 aprilie. La cererea Guvernului, conducătorii Federației au prelungit cu încă două luni perioada în care nu se va juca niciun meci de fotbal. Dacă situația nu va reveni la normal până atunci, există riscul să se dicteze întreruperea definitivă a acestui sezon.

După 26 de etape, Răzvan Marin și coechipierii săi sunt pe primul loc în clasament. Ajax este la egalitate de puncte cu AZ Alkmaar, lăncierii fiind avantajați de golaveraj. Totuși, semifinalista ultimei ediții din Champions League a pierdut ambele meciuri directe din această stagiune.

Adus de la Standard Liege în schimbul a 12.5 milioane de euro, Răzvan Marin a bifat numai 10 meciuri în Eredivisie. Internaționalul român a fost titularizat de Erik ten Hag în numai 5 confruntări din competiția internă.