Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid între 1995 și 2000, a încetat din viață. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla de mai multe zile în spital. Lorenzo Sanz avea 76 de ani, iar lumea fotbalului a fost șocată de dispariția sa.

Lorenzo Sanz a fost președintele care a readus-o pe Real Madrid în prim-plan. A construit echipa în jurul antrenorului Fabio Capello și a fost responsabil pentru transferurile mai multor jucători importanți, precum Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Davor Suker și Pedrag Mijatovic. În mandatul lui Sanz, Real Madrid a cucerit șapte trofee, cele mai importante dintre ele fiind cele din Liga Campionilor, în 1998 și 2000.

Articolul continua dupa recomandari

Real Madrid, mesaj de adio pentru Lorenzo Sanz

Vestea dispariției lui Lorenzo Sanz i-a întristat pe cei de la Real Madrid. Clubul i-a adus un prim omagiu, prin intermediul unui comunicat. 

"Toată suflarea madrilenă este în doliu, după decesul președintelui care și-a dedicat aproape întreaga viață marii sale pasiuni: Real Madrid.", se arată în textul comunicatului. Clubul a postat și un video cu cele mai importante momente din mandatul lui Lorenzo Sanz. 

Pedrag Mijatovic: "Lorenzo Sanz a fost ca un tată pentru mine"

Și fostul jucător al Realului, Pedrag Mihatovic, a fost șocat de vestea dispariției lui Lorenzo Sanz. 

"Să plece așa, fără să-și poată lua adio, este foarte trist. Încă nu îmi vine să cred. În consideram ca pe un tată și îl iubeam enorm. A fost o persoană foarte importantă pentru mine, a făcut totul ca să mă ajute. Sunt foarte, foarte trist!", a declarat Pedrag Mihatovic pentru Marca.