Un cutremur puternic a produs panică în Croația. Seismul de 5,3 grade pe scara Richter a rănit zeci de oameni și a avariat mai multe clădiri. A fost nevoie de intervenția Armatei, iar în sprijinul militarilor au sărit și suporterii lui Dinamo Zagreb.

La indicațiile serviciilor de urgență, fanii celui mai titrat club de fotbal din Croația au ajutat la evacuarea Spitalului St. Peters. Ultrașii din brigada "Bad Blue Boys" au mutat incubatoarele din maternitate.

Articolul continua dupa recomandari

Ultrașii lui Dinamo Zagreb au reacționat după cutremurul din Croația

Croația a fost zguduită de două seisme duminică dimineață. A fost un cutremur de 5,3 grade pe scara Richter, urmat de o replică de 5,1 grade. Fanii lui Dinamo Zagreb nu au stat pe gânduri și au intervenit rapid în ajutorul autorităților. Au fost îndrumați către Spitalul St. Peters, care a suferit daune masive. 

Alături de militarii prezenți deja acolo, suporterii au contribuit la relocarea maternității. Fanii din "Bad Blue Boys" au mutat incubatoarele și au ajutat femeile însărcinate să ajungă la un alt spital.

Cutremurul de 5.3 grade Richter a fost cel mai mare înregistrat, în Zagreb, în ultimii 140 de ani. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar o adolescentă de 15 ani este în stare critică.