Cristi Chivu a trecut printr-o adevărată aventură, pentru a-și face cumpărăturile, în Italia, țara europeană lovită cel mai dur de coronavirus. 

Fostul jucător al lui Inter a fost nevoit să aștepte cinci ore pentru a putea să intre într-un supermarket, alături de soția lui. Asta din cauza măsurilor luate de italieni pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului. Oamenii sunt obligați să păstreze o distanță considerabilă intre ei, chiar și în afara magazinului.

Articolul continua dupa recomandari

Coronavirus | Cristi Chivu a stat 5 ore la coada unui supermarket, în Italia

"Cristi Chivu a fost la supermarket astăzi... timp de 5 ore. Staţi în casă!", a scris soţia lui, Adelina, pe Instagram. 

Chiar Cristi Chivu fusese cel care, în urmă cu câteva zile, transmitea un mesaj ferm în legatură cu lupta împotriva coronavirusului. ”Este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau mai știu eu ce și că dacă beau o țuică dimineața, nu se lipește de mine.

Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracu' în case!”, afirma fostul internațional.

Situația din Italia este una extrem de grea. Bilanțul ultimelor 24 de ore este unul îngrijorător: 793 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Totalul deceselor a ajuns la 4.825.