Boris Becker a negat că va colabora, ca antrenor sau consultant, cu Simona Halep, aşa cum a scris presa din România.

"O apreciez mult pe Simona Halep, dar cu siguranţă nu voi fi antrenorul ei sau consultantul ei. Nu este absolut nimic, zero", a declarat Becker, agenţiei germane SID.

Articolul continua dupa recomandari

Fostul lider ATP a recunoscut că a fost recent în România la o petrecere dată de "mentorul şi prietenul" său, Ion Ţiriac.

Libertatea a scris că Boris Becker va fi consultant al Simonei Halep, după ce liderul WTA a încheiat colaboraraea cu antrenorul australian Darren Cahill.

"Becker va primi 20.000 de euro pe lună, fie 10.000 de euro pe săptămână (adică pentru fiecare turneu la care va acorda sfaturi", a scris sursa citată, potrivit News.ro.

Halep şi-a dezvăluit echipa pentru noul sezon

Simona Halep va merge la primele turnee din 2019 cu o echipă formată din fizioterapeutul Andrei Cristofor, preparatorul fizic Teo Cercel şi "sparring partner-ul" Vasile Antonescu.

"Voi merge în Australia cu un sparring-partner şi am primit deja ajutor din partea căpitanului echipei de Fed Cup a României.

Sunt foarte fericită cu această echipă şi nu vreau să mă grăbesc să-mi numesc un antrenor permanent", a spus Simona pentru Daily Telegraph.

Australian Open (ediția cu numărul 107) va avea loc în perioada 14-27 ianuarie 2019. Ultimii câștigători ai competiției de Grand Slam sunt Caroline Wozniacki (a trecut în finală tocmai de Simona Halep) și Roger Federer (l-a depășit pe Marin Cilic).