Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat după egalul înregistrat de formaţia sa în meciul cu CFR Cluj, că s-a rugat la sfinţi, la Maica Domnului şi la Dumenzeu să nu piardă şi consideră că echipa antrenată de Nicolae Dică este cu o mână pe titlul de campioană.

"Am avut emoţii mari până au marcat ei golul. După ce au marcat golul am zis asta e, e fotbal, ce să mai... Aşa vrea Dumnezeu. După aia am avut gânduri, am zis, poate nu mă lasă Maica Domnului, m-am rugat la sfinţi, la Dumnezeu, am zis <Doamne, măcar un egal!> Ca aşa m-am rugat şi data trecută când am marcat în prelungiri. Am zis <Maica Domnului, măcar un egal!>. Şi m-a ascultat, şi mi-a dat. Astăzi, nu mai credeam. Am zis că poate nu merit. Şi uite că m-a iubit Hristos şi Maica Domnului şi am egalat. Un gol care face cât un campionat. Încă nu e terminat, dar avem golaveraj plus cinci peste ei, nu pot să marcheze cu Viitorul cinci goluri sau cu Astra", a declarat Becali, la Arena Naţională.

Articolul continua dupa recomandari

Formaţia FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe Arena Naţională, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I, reuşind să egaleze datorită unui gol marcat în minutul 90+1. Echipa lui Nicolae Dică se menţine pe primul loc în clasament, având 43 de puncte, iar clujenii sunt în continuare pe 2, cu 41 de puncte. Golurile au fost înscrise de Planic '90+1 pentru FCSB şi Djokovic '76 pentru CFR Cluj.