Antrenorul echipei Dinamo a fost luat cu ambulanța de la meciul echipei sale cu Universitatea Craiova, de pe Arena Națională. Eugen Neagoe ar fi suferit un stop cardiac. Meciul a fost întrerupt 15 minute.

Partida Dinamo – Universitatea Craiova s-a întrerupt în minutul 25, când antrenorului gazdelor i s-a făcut rău, în timp ce era pe bancă.

Articolul continua dupa recomandari

O ambulanță a venit și l-a preluat pe Eugen Neagoe. După 5 minute de îngrijiri, medicii l-au urcat în salvare și l-au transportat la Spitalul Floreasca din București.

Eugen Neagoe la meciul dintre Dinamo și Universitatea CraiovaVezi 2 imagini în Galerie

Potrivit Digisport, Eugen Neagoe ar fi suferit un stop cardiac. Aceeași sursă, care citează unul dintre medicii care au intervenit cu defibrilatorul, spun că antrenorul echipei Dinamo e acum în afara oricărui pericol.

Directorul sportiv de la Dinamo, Ionel Dănciulesc, a spus, de asemenea, că starea antrenorului s-a îmbunătățit.

"Din câte ştiu, acum este mult mai bine, fotbalul nu mai contează acum, sperăm ca la final să mergem toţi la spital şi să-l aducem acasă. Nu s-a simţit bine, a spus că are un puseu de tensiune...Important e că acum se simte bine şi să sperăm că a trecut ce a fost mai rău", a declarat Ionel Dănciulescu la Digisport.

Incidentul a venit ca o lovitură pentru jucătorii echipei Dinamo, dar și pentru suporteri. Fanii echipei au scandat numele lui Eugen Neagoe, când a fost preluat de ambulanță.