A murit cel mai cunoscut comentator de snooker din România. Marius Ancuţa a fost răpus de o boală cumplită, la doar 50 de ani. Vestea a fost dată de colegii săi de la Eurosport România, acolo unde a făcut din snooker unul dintre cele mai urmărite sporturi din România.

"Dragi prieteni, În această pagină ne-am împărtășit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta încearcă sa transmită tristețea care a cuprins întreaga echipă Eurosport.

Articolul continua dupa recomandari

Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce înseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în Romania, a încetat din viață.

Noi, toți colegii, și sperăm ca și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreuna și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerata, în aceste clipe de încercare.

Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter!", a scris Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România.

Marius Ancuţa, alături de Daniel Bontea, a făcut cunoscut snookerul în România prin intermediul Eurosport, în ultimii 20 de ani. Ancuţa a fost şi announcer la gala de la Bucureşti care l-a avut în prim plan pe Ronnie O Sullivan, avea un club de snooker şi biliard şi era de profesie medic stomatolog. A fost căsătorit cu vedeta de televiziune şi radio Raluca Moianu.