Fenomenul "Zombie" în Satu Mare. Un tânăr a fost filmat agonizând pe străzile din oraș, după ce a consumat tigări stopite cu otravă.

Scena a fost surprinsă în zona Pieței Mici din Satu Mare. Fără echilibru, bărbatul abia reușește să meargă pe trotuar.

Articolul continua dupa recomandari

Un martor a declarat pentru PresaSM că, după doar câteva minute, tânărul, deși într-o stare evidentă de confuzie, și-a mai confecționat o țigară.

Nu este primul caz de acest gen raportat în municipiu. În luna iunie a acestui an, un alt tânăr a fost filmat după ce a consumat țigări stropite. S-a întâmplat în plină zi, pe o stradă din cartierul Solidarității. 

"Copilul acesta este dependent de substanțe. Nu înțeleg de ce nu poate face ceva Poliția prin zona Solidarității, să nu fie plin de astfel de dealeri. De ce nu se plimbă pe jos echipajul Politiei și ziua prin cartiere, nu doar cu mașina sub fund? Așa s-ar mai face puțină ordină, le-ar fi frică și lor, dealerilor să vândă, poate ar mai scădea și din problema asta. Nu cred că doar centrul orașului trebuie păzit!", declara, la momentul respectiv, un sătmărean din zonă, potrivit sursei citate..

Deși polițiștii au ridicat în ultimele luni mai mulți traficanți, în cadrul unor acțiuni cu agenți sub acoperire și filaj ale Direcției de Operațiuni Speciale, fenomenul "Zombie" este departe de a fi eliminat.