Un bărbat din Pădureni a ajuns la spital în stare critică, cu arsuri pe aproape 70% din suprafaţa corpului, după ce i-ar fi explodat în faţă cazanul cu ţuică.

Omul se apucase să-şi facă stocul de spirtoase din timp, însă o manevră greşită la producţie i-a dat peste cap toate planurile şi l-a băgat în spital, viaţa depinzându-i acum de priceperea medicilor.

Articolul continua dupa recomandari

Vasluian în stare critică, după ce a încercat să facă prea multă ţuică şi a explodat cazanul

Un bărbat de 62 de ani, din localitatea Pădureni, judeţul Vaslui, a ajuns la Spitalul municipal Husi, într-o stare foarte gravă, cu arsuri pe peste 65% din suprafata corpului, dupa ce i-a explodat în faţă cazanul cu ţuică, informează vremeanoua.ro.

"Din câte am înţeles, ar fi vorba despre un cazan de făcut ţuică. El a fost adus la Compartimentul de Primiri Urgente al Spitalului Husi, unde a primit primele ingrijiri. Spitalul Husi a avut in competenta sa caute loc la un spital de arsi, la Iasi, la Bucuresti, si, dupa mai multe demersuri, este in asteptare un raspuns cert de la Spitalul Floreasca, de la Bucuresti. Spre Husi se indreapta acum echipajul TIM al SMURD. Ramane de vazut daca si cum va fi transportat la Bucuresti pacientul, cu Ambulanta sau cu elicopterul. Medicul urgentist care se deplaseaza la caz va decide”, au precizat cadrele medicale ale SAJ Vaslui pentru presa locală.