Poveste emoţionantă la Galaţi. Un cuplu a aşteptat aproape 40 de ani să-şi mărturisească legal dragostea! Astăzi, mirii au spus "da", plini de emoţii, în faţa tuturor apropiaţilor. El are 80 de ani, ea, 69. Momentul s-a consumat în prezenţa foştilor mari fotbalişti de la Oţelul Galaţi. Asta pentru că, în trecut, mirele i-a condus tot pentru aproape 40 de ani la toate meciurile.

Au trecut 4 decenii de la momentul la care au făcut cunoştinţă. În Galaţi, lui Vasile i se spune "doctorul". Nu pentru că ar fi fost medic ci pentru că, în tinereţe, a fost un profesionist în ale şofatului şi a condus autocarul Clubului de fotbal Oţelul pe toate continentele. Pe Iordana a întâlnit-o într-un cantonament al echipei şi de atunci au început o relaţie.

Articolul continua dupa recomandari

Reporter: De ce n-aţi oficializat-o până acum?
Iordana: N-a fost să fie, probabil
Reporter: V-aţi lăsat greu cerută?
Iordana: Nu, nu nu, nu. El s-a lăsat greu!

Dar, viaţa a dovedit, în cele din urmă, că niciodată nu este târziu. Bărbatul şi-a luat inima în dinţi şi a făcut pasul cel mare.

În tinereţe, Iordana, acum în vârstă de 69 de ani, a mai fost căsătorită, relaţie din urma căreia are şi un băiat. Vasile l-a crescut ca pe propriul copil. Aşa că astăzi fiul şi nora le-au fost alături.

Foştii fotbalişti i-au pregătit mirelui şi un cadou, unul cu o semnificaţie aparte - cupa Oţelului în miniatură.

După cununia civilă, oamenii s-au retras într-un restaurant. Marea petrecere va fi însă în luna iunie, atunci când vor oficia şi cununia religioasă.