A fost emisă decizia de împuşcare a ursului care s-a chinuit 16 ore pe o şosea din Harghita, lovit de o maşină. Deşi animalul s-a ridicat în şezut, uitându-se la toată mulţimea de oameni strânsă în jurul său, el va fi ucis, fiind emisă autorizaţia de împuşcare.

De asemenea, ursul a fost tranchilizat de cinci ori. Animalul nu va fi ucis pe şosea, el va fi mutat într-o altă zonă şi eutanasiat. Medicul veterinar care s-a uitat la el a concluzionat că viaţa ursului nu poate fi salvată.

Articolul continua dupa recomandari

Ursul a agonizat 16 ore pe şosea, apoi s-a ridicat, dar tot va fi împuşcat

Surprindere totală, după ce ursul lovit de maşină şi lăsat să agonizeze 16 ore pe o şosea din Harghita, s-a ridicat în momentul în care autorităţile s-au hotărât, într-un final, să tranchilizeze animalul grav rănit.

Ursul, de dimensiuni impresionante, a supravieţuit cu răni grave şi fracturi la toate membrele, după ce a fost lovit de o maşină şi aruncat în afara şoselei. Animalul apoi s-a târât înapoi pe şosea, unde a fost păzit de autorităţi toată noaptea, fără să fie luată vreo măsură, aşteptându-se o permisie specială de la minister.

În urmă cu puţin timp, s-a decis împuşcarea animalului.