Zeci de mii de rockeri de toate vârstele s-au adunat, sâmbătă după-amiază, în Piaţa Constituţiei pentru un nou concert al trupei britanice de heavy metal Iron Maiden, care s-a desfăşurat sub egida festivalului Rock The City, organizat de D&D East Entertainment.

Solistul Bruce Dickinson nu a ratat ocazia de a critica grandioasa construcţie din centrul Capitalei, amintind publicului că „toate imperiile pică”,

Articolul continua dupa recomandari

Bruce Dickinson a mărturisit că este la curent cu decizia primarului general al Bucureştiului, Gabriela Vrânceanu-Firea, de a nu mai permite organizarea de evenimente în Piaţa Constituţiei. Artistul a ţinut să-şi asigure fanii că indiferent de acest aspect, Iron Maiden va continua să revină în ţara noastră atâta timp cât oamenii îşi doresc să-i asculte.

Cu această ocazie, Dickinson a criticat Casa Poporului, fiind de părere că este o construcţie supraevaluată: „Uitaţi-vă în spatele vostru! Cineva a crezut că este foarte potrivit să ridice o asemenea clădire al dracului de urâtă (fuckin' ugly – eng.)! Dar până la urmă poporul român s-a trezit. Şi până la urmă toate imperiile pică”.