Un băiat de 13 ani pe bicicletă, alergat cu maşina pe trotuar, la Vaslui, de un şofer furios care a vrut să se răzbune pe puşti.

Un băiat de 13 ani din Vaslui a făcut mizerie la scara unui bloc şi ca să se răzbune, un locatar s-a urcat la volan şi a plecat în urmărirea copilului, care fugise pe bicicletă. Şoferul nu s-a sfiit să se urce pe trotuar cu maşina, încercând să-l lovească pe puşti.

Articolul continua dupa recomandari

"În această seară, în jurul orei 19:00 un nebun, cã altfel nu îl pot numi, a înaintat cu maşina pe trotuar prin Crucea Gării după un copil pe bicicletă, care avea în jur de 8-9 ani. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu se poate concepe asa ceva. Să fugăreşti un copil cu maşina pe trotuar. Dacă acel copil nu ajungea într-o zonă în care maşina nu a încăput, nu ştim ce s-ar fi întâmplat. Vă rog să ţineţi postarea sus, poate vom găsi mama acelui băieţel. O persoană a asistat la această teribilă scenă şi poate oferi detalii. Mai specific faptul că acel imbecil a făcut pană şi tot nu s-a lăsat. Sperăm să găsim pe cineva din familia acelui copil.", a scris pe un grup de Facebook unul dintre martorii la această întâmplare, citat de Vremea Nouă.

Mesajul a fost văzut şi de părintii copilului. Aceştia au aflat de la martori detalii despre incident, precum şi de la băiatului lor, iar a doua zi au depus plângere la Poliţie. "În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, ca urmare a plângerii depuse de mama minorului de 13 ani.”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Bărbatul acuzat de ameninţare a povestit poliţiştilor că a reacţionat astfel pentru că băiatul respectiv făcea parte dintr-un grup de copii care fac mizerie în faţa blocului în care locuieşte, ba chiar ar fi urinat pe uşa de la intrare.