După aproape cinci zile şi cinci nopţi de distracţie la malul mării, turiştii şi-au făcut bagajele şi au plecat spre case. Fără regrete. Mulţi spun că a fost cea mai tare experienţă din viaţa lor. Şi niciunul dintre ei nu s-a mai uitat la bani, că doar pentru distracţie unii au străbătut şi mii de kilometri.

Obosiţi, dar fără nici un fel de regret, tinerii de pe litoral merg spre case. Banii nu au mai contat, atâta timp cât distracţia a fost peste aşteptările lor.

Articolul continua dupa recomandari

40.000 de turişti au fost de Paşte şi 1 mai pe litoral

Aşa că nu au ratat nicio noapte de petrecere şi au colindat din club în club. 

În timp ce unii şi-au rezervat deja locul în tren, alţii aşteaptă pe peronul gării din Constanţa să se îndrepte spre case.

Nici străinii care şi-au petrecut minivacanţa pe litoral nu regretă banii plătiţi pentru câteva nopţi de distracţie. 

Un turist străin spune că "pentru hotel am plătit 18 euro pe o singură noapte, iar pentru festival, mâncare, băutură şi toate celelalte lucruri, 100 de euro. E un preţ normal, dar pentru mâncarea şi băutura de la festival a fost un pic scump. Dar a meritat".

40 de mii de turişti au petrecut minivacanţa pe litoral. Un alt festival de muzică electronică îi aşteaptă pe tineri, tot la mare, în perioada 4-7 iulie.