Un accident rutier grav, soldat cu decesul a doi bărbaţi bărbaţi şi rănirea uşoară a unei femei, s-a produs duminică dimineaţă pe DN 22, pe fondul unei manevre imprudente şi a neadaptării la condiţiile din trafic.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa (IJP), duminică dimineaţa, la 03.53, un bărbat în vârstă de 30 de ani, ce conducea un autoturism dinspre Tulcea către Constanţa pe DN 22, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat din Municipiul Constanţa, în vârstă de 36 de ani, la kilometrul 274+400.

Articolul continua dupa recomandari

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto şi a unui pasager (un bărbat de 27 de ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa) din al doilea autoturism, precum şi rănirea uşoara a unei pasagere (o femeie in vârstă de 28 de ani), din al cel de-al doilea autoturism.

Poliţiştii informează, de asemenea, că şoferul ce a provocat accidentul a fost identificat şi în prezent este audiat de poliţişti, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale.