Martorii au dat alarma imediat la 112. Ajunşi în grabă, salvatorii l-au resuscitat la faţa locului, dar şi la spital. În ciuda eforturilor disperate, băiatul nu a mai putut fi readus însă la viaţă. Acum, anchetatorii trebuie să stabilească dacă a fost un accident sau dacă băiatul a vrut să se sinucidă.

Am auzit deodata un zgomot foarte mare. Am crezut ca sunt niste bucati de lemne. Asa s-a auzit, ca si cum ar fi aruncat cineva un brat de lemne pe asfalt. Respira, dadea din cap, dar inconstient. Vreo 10 minute pana a venit ambulanta, era in soc, a spus un martor.  

Articolul continua dupa recomandari

Centrul Iaşului. Un tânăr de 19 ani zace pe asfalt, în faţa unui bloc. Căzuse de la etajul 5. Era în viaţă când l-au găsit cei care treceau prin zonă. Speriaţi, oamenii au chemat ajutoare.

Salvatorii au început imediat să-l resusciteze. În tot acest timp, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Minute în şir au încercat medicii să-l readucă la viaţă. L-au transportat apoi la spital. După câteva ore însă, băiatul a murit. 

Vecinii nu îşi explică ce s-a întâmplat. Spun că tânărul nu părea să aibă probleme. 

Acum, poliţiştii trebuie să stabilească dacă şi-a pus capăt zilelor. Iau în calcul şi ipoteza unui accident. 

Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt IPJ Iași: În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii.

Tânărul absolvise liceul cu note mari, spun cunoscuţii. Era pasionat de calculatoare şi tocmai intrase la facultatea de informatică.