Traficul este aglomerat pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineaţă, circulându-se uşor îngreunat pe sensul către litoral, la intrarea dinspre Centura Capitalei, fără a fi înregistrate probleme majore de fluenţă a traficului, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform Centrului Infotrafic, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, se circulă uşor îngreunat din cauza aglomeraţiei pe sensul către litoral, la intrarea dinspre Centura Capitalei, fără a fi înregistrate probleme majore de fluenţă a traficului.

Articolul continua dupa recomandari

Pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei), circulaţia este restricţionată alternativ pe câte o bandă a fiecărui sens de mers, din cauza lucrărilor ce se efectuează asupra carosabilului, până la finalul lunii august 2018.

De asemenea, Infotrafic anunţă că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 1C Dej – Cluj-Napoca, la kilometrul 50+800 metri, în zona localităţii Buneşti, judeţul Cluj. În urma impactului, produs ca urmare a neacordării de prioritate, o persoană a fost rănită.

Sursă: News.ro