A vrut să se răzbune pe rivalii săi şi i-a băgat în spital. A fost scandal mare într-o comună din Dâmboviţa. Un tânăr a mers acasă peste alţi trei băieţi, ca să-şi recupereze o datorie mai veche. Aceștia s-au luat la ceartă, iar tânărul i-ar fi lovit cu maşina. Una dintre victime a suferit răni grave. Iar şoferul a ajuns în faţa poliţiştilor şi s-ar putea alege cu dosar penal.

Totul s-a petrecut în comuna dâmboviţeană Răzvad. Băiatul, în vârstă de 20 de ani, a mers aseară la alţi trei tineri acasă, pentru a-şi recupera banii. Nu s-a dus singur, şi-a mai luat în maşină un prieten. Când a ajuns, a şi început scandalul. Tânărul susţine că cei trei i-au atacat şi nu i-au mai lăsat să plece.

Articolul continua dupa recomandari

Tânărul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. I-a lovit pe cei trei cu maşina. Spune că nu intenţionat, ci doar a încercat să scape de acolo. Unul dintre rivalii săi a fost izbit în plin şi a suferit răni grave.

Ceilalţi doi băieţi au fost şi ei răniţi. Spun că tânărul i-a urmărit cu maşina şi i-a lovit intenţionat.

Victimă: Eu am sărit pe capotă şi m-a aruncat în boscheţi, m-a zgâriat doar pe faţă.

Reporter: Şi au fugit după aia?

Victimă: Da, a dat pe câmp peste ăla, după aia a întors iar după mine, eu m-am aruncat înapoi în boscheţi şi după aia a întors maşina şi a plecat

Şoferul a fost dus în faţa anchetatorilor şi s-ar putea alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.