Treisprezece localităţi ale judeţului Teleorman au fost afectate de inundaţiile provocare de ploile torenţiale din ultimele ore, apa intrând în beciuri, curţi şi case şi acoperind străzi şi drumuri comunale. DN 52 este complet blocat la ieşirea din Alexandria de un copac căzut pe carosabil.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Gelu Dragomir, pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai mute locaităţi unde, ca urmare a ploilor abundente din ultima perioadă, s-au produs inundaţii.

Articolul continua dupa recomandari

Printre zonele afectate de acumulările de apă se numără municipiul Alexandria, unde subsolul unei bănci şi mai multe curţi au fost inundate. 

De asemenea, în oraşele Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede apa a intrat în curţi, fiind nevoie de intervenţia echipajelor cu motopompe pentru evacuare.

La Calomfireşti, mai multe drumuri comunale au fost acoperite de viituri şi mai multe curţi au fost inundate. De asemenea, afectate de inundaţii sunt şi localităţile  Piatra, Buzescu, Ţigăneşti, Voievoda, Lunca, Liţa, Cervenia, Dideşti şi Lunca.

”În general, apa a inundat curţile oamenilor, drumuri comunale şi străzi. Din fericire, nu avem victime la nivelul judeţului”, au precizat reprezentanţii ISU Teleorman.

Un stâlp de electricitate a luat foc şi se intervine pentru stingere, iar DN 52 este complet blocat la ieşirea din Alexandria de un copac căzut pe carosabil.

Sursă: News.ro