O taximetristă din Bucureşti a depus plângere la Poliţie împotriva unei cliente care i-a spus: "copiii nu sunt persoane". Mai mult, clienta a refuzat să achite cursa şi i-a vorbit extrem de urât şoferiţei de pe taxi.

Corina P. e taximetristă în Bucureşti de 10 ani. Ne-a scris la redacţie pentru a ne povesti o întâmplare aproape incredibilă pe care a trăit-o duminică de dimineaţă. "Am luat comandă prin aplicaţia Star Taxi. Au urcat în maşină 5 persoane: mama cu doi copii în vârstă de 6 şi 7 ani, bunicul şi bunica. I-am explicat mamei că suntem prea multe persoane, nu a vrut să mai facă o comandă, fiind deja în maşină m-a ameninţat cu poliţia şi că îmi va face reclamaţie la firmă. Încerca să îmi explice că nu putem considera copiii persoane!", ne-a povestit Corina.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferiţa de taxi i-a spus clientei că o va lăsa la alt taxi, sau să facă o comandă nouă: "Am oprit la Apusului, nu a vrut să coboare, mi-a spus că vrea să meargă la Gorjului. M-a întrebat dacă am copii, i-am spus că da, şi a început să mă înjure, de copii, de morţi, de familia mea."

În acel moment taximetrista a sunat la 112, iar clienta, probabil speriată, a coborât, fără să achite cursa. Corina a mers atunci la Secţia 21 de Poliţie, unde a depus o plângere, având numele clientei şi adresa de unde a luat-o, din aplicaţia Star Taxi.

"Peste tot sunt ştiri cu taximetrişti care fac lucruri greşite, dar astfel de clienţi ce merită?", se întreabă Corina.