Un tânăr din Hunedoara, plecat la muncă în Germania, a sunat disperat la Poliţia din Hunedoara, după ce a vorbit la telefon cu iubita sa, care i-a spus că este sechestrată de un proxenet în Micro 6, apoi a închis şi nu a mai răspus la telefon.

Tânărul a declanşat o luptă contracronometru pentru salvarea iubitei sale, alertând autorităţile şi oferind toate detaliile necesare.

Articolul continua dupa recomandari

O tânără din Hunedoara şi-a minţit iubitul că e sechestrată, găsită de poliţişti în braţele amantului

Potrivit poliţiştilor, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un hunedorean aflat la muncă, în  Germania despre faptul că, de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan.

Apelantul a precizat că a reușit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon întrucât este „sechestrată” la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt.

Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au efectuat verificări la domiciliul tinerei şi au luat legătura cu părinţii acesteia, care au precizat că fiica lor este plecată voluntar de la domiciliu de aproximativ  două luni şi că nu au mai ținut legătura cu aceasta.

Fata a spus că e sechestrată ca să fie lăsată în pace de vechiul iubit

Poliţiştii, în urma  efectuării unor activităţi de căutare și a verificărilor în teren, în cursul zilei de 18.08.2019 au reuşit să o depisteze pe tânără, pe raza municipiul Hunedoara.

"Aceasta a declarat că locuieşte de câteva zile în apartamentul unui prieten din municipiul Hunedoara, iar în cursul zilei de 17.08.2019, după ce a consumat băuturi alcoolice în mai multe localuri din Hunedoara, a fost contactată de concubinul ei, căruia i-a spus că este „sechestrată” în municipiul Hunedoara, după care și-a închis telefonul pentru ca acesta să nu o mai poată contacta și pentru a-şi putea petrece în liniște timpul cu noul său prieten", se arată în comunicatul Poliţiei.