Tânărul i-a intrat în casă unui prieten, în toiul nopţii, ca să-şi recupereze datoria. Pentru că bărbatul nu avea de unde să-i dea banii la ora respectivă, agresorul l-a făcut KO cu o lovitură puternică.

După ce l-a lăsat inconştient pe prietenul său, tânărul de 35 de ani a năvălit în dormitor, peste iubita acestuia şi ar fi abuzat-o pe tânără în contul datoriei iubitului său.

Articolul continua dupa recomandari

Agresorul a luat-o pe fată cu el, când a plecat

La plecare, poliţiştii spun că agresorul ar fi luat mai multe bunuri și sume de bani din locuință și ar fi forțat-o pe femeie să-l însoțească, amenințând-o în continuare cu acte de violență.

De asemenea, în urma cercetării la fața locului, polițistii buzoieni au stabilit că bănuitul s-a deplasat, împreună cu victima, pe raza orașului Sinaia din județul Prahova.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, bărbatul de 35 de ani a fost depistat pe raza orașului Sinaia și, cu intervenția Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a fost ridicat dintr-o unitate de cazare de pe raza  localității, unde se cazase împreună cu tânăra de 26 de ani.

Prins în 3 ore, acuzat de 7 infracţiuni, arestat 30 de zile

Bănuit de comiterea mai multor fapte comise cu violență, tânărul care i-a violat iubita unui prieten pentru o datorie a fost depistat de polițiști în mai puțin de 3 ore de la sesizare, urmare mai multor acțiuni desfășurate prin cooperare interjudeţeană.

El a fost preluat și condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Împotriva sa a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.