Un tânăr de 26 de ani, din Suceava, a fost prins beat la volan, fiind înregistrat de aparatul radar în oraş cu peste 100 de kilometri la oră. Când a văzut poliţiştii, a accelerat şi a încercat să scape cu fuga, gonind cu viteză pe străzi.

Poliţiştii l-au urmărit şi au reuşit să-l blocheze la un moment dat, imobilizându-l şi apoi testându-l cu etilotestul, aparatul arătând 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost dus la spital pentru aflarea cu exactitate a alcoolului din sânge. După doar câteva ore, acelaşi tânăr a fost prins la volan, având de această dată o alcoolemie mai mare, de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul continua dupa recomandari

Sucevean care zbura prin oraş cu 100 km/h mort de beat, oprit a doua oară şi mai beat, în aceeaşi zi

Un sucevean prins băut la volan și care a circulat cu peste 100 km/h prin municipiul Suceava, a fost prins din nou la volan, peste câteva ore, și mai beat.

Astfel, tânărul a reuşit performanţa de a avea două dosare penale în aceeaşi zi şi permisul auto suspendat.

"Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor. Astfel, s-a procedat la urmărirea acestuia pe bld. 1Mai unde acesta a circulat cu viteza de 98 km/h, a virat la stânga pe strada. Universității, unde a circulat cu viteza de 109 km/h, iar de pe strada, Universității, a virat dreapta pe bulevardul George Enescu, unde a circulat cu viteza de 86 km/h, după care a oprit pe partea dreaptă a părții carosabile, înainte de semaforul instalat la trecerea pentru pietoni din zona Catedralei, unde persoana urmărită a fost imobilizată și încătușată", informeaza politistii.

Prins a doua oară în aceeaşi zi, şi mai beat

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i întocmit un dosarul penal.

După doar câteva ore, poliţiştii au intervenit la un apel care sesiza un şofer mergând haotic pe stradă. Ajungând imediat în zonă, poliţiştii l-au găsit pe acelaşi şofer de mai devreme, însă şi mai beat.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind și mai mare decât la prima reținere, de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat",  precizeaza politistii, un alt dosar penal fiind deschis pe numele său.