Luni începe o nouă probă din prima sesiune a bacalaureatului din acest an. Astfel, în perioada 27 iunie - 1 iulie, absolventii clasei a XII-a vor da examen la proba de limba străină - comunicare orală (proba C).

SUBIECTE BAC 2016. EDU.RO Candidaţii pot găsi modele de subiecte pentru proba de limbă străină (engleză, franceză, germană), proba orală, dar şi pentru celelalte probe al examentului de bacalaureat pe site-ul subiecte2016.edu.ro.

Articolul continua dupa recomandari

SUBIECTE BAC 2016. EDU.RO Astfel, pentru candidaţii la Bacalaureat, profilul uman şi profil real, există mai multe variante de subiecte date ca model.

SUBIECTE BACALAUREAT 2016. Subiecte la proba de Limba şi literatura română, uman şi real

SUBIECTE BAC 2016. EDU.RO. MODEL PROBA LIMBA FRANCEZĂ

"1. Si on est touriste, pourquoi est-ce qu'il faut venir à Bucarest?

2. Quand vous étiez petit(e), c'était quoi, un samedi typique? Parlez-en.

3. Certains pensent qu’il vaut mieux se soigner par les plantes. Qu’en pensez-vous? Argumentez votre réponse".

Vezi 1 imagini în Galerie

VEZI AICI MODEL SUBIECTE LIMBA STRĂINĂ ORAL

Vezi 1 imagini în Galerie

BACALAUREAT 2016. Absolvenţii de liceu au avut la dispoziţie două săptămâni, între 30 mai şi 3 iunie, pentru a se înscrie la prima sesiune a bacalaureatului 2016.

BACALAUREAT 2016. Candidaţii s-au putut înscrie în baza fişei-tip informatizată la secretariatele liceelor unde au absolvit. În cazul elevilor din promoţia 2016, profesorii diriginţi au întocmit tabele de înscriere la prima sesiune de bacalaureat. Tabelele cuprind opţiunile pentru probele de examen şi semnătura elevilor.

BACALAUREAT 2016. Cei din anii anteriori care nu au promovat bacalaureatul s-au putut înscrie după ce au depus la secretariatul liceului absolvit certificatul de naştere, cel de căsătorie, dacă este cazul, actul de identitate, foaia matricolă şi adeverinţa cu notele la probele pentru care au solicitat recunoaşterea la examenul din această sesiune.

CALENDAR BACALAUREAT 2016

BACALAUREAT 2016. PROBE ORALE

27 iunie - 1 iulie - Proba la limba străină - comunicare orală (proba C)

BACALAUREAT 2016. PROBE SCRISE

4 iulie - Limba şi literatura română (proba E)

5 iulie - Limba şi literatura maternă

6 iulie - Proba obligatorie a profilului

8 iulie - Proba la alegere a profilului şi specializării.

REZULTATE BACALAUREAT 2016

12 iulie - Rezultatele vor fi afişate pe 12 iulie, iar în acea zi, în intervalul 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

16 iulie - Rezultatele finale.