Tot mai uitate în epoca vitezei, cărţi clasice, cele tipărite, nu ne-au uitat. Ne-au aşteptat să ne aducem aminte că şi ele există. Că ne-aşteptă să ne arate lumi fantastice. Şi au primit şi un mic ajutor 

Cărţile sunt nestematele uitate ale secolului în care trăim. Ne grăbim prea des, prea mult. Prinşi în cursa vieţii, de multe ori nu mai avem timp sau uităm să deschidem o carte. Să ne bucurăm de mirosul paginilor. De lumile care se ascund între coperţi.

Articolul continua dupa recomandari

Chiar şi în goana noastră nebună, mai există oameni care încă citesc. Nu atât de mulţi pe cât ar trebui. Dar asta se va schimba. Cărţile vor fi date pe faţă. Şi totul începe din Cluj.

Campania se numeşte Să dăm cărţile pe faţă. Şi vine la pachet cu ceea ce poate foarte uşor deveni trendul anului 2014. Un selfie cu o carte.

Cum e nevoie doar de o idee genială pentru a muta lumea, campania s-a extins rapid. A plecat pe uşa garajului şi a ajuns în cabinete stomatologice.

Chiar şi dumneavostră puteţi pune umărul la promovarea cititului. Cu ajutorul unui book selfie pe care să vi-l puneţi ca poză de profil

Știrile Antena 1 Observator sunt și pe Instagram, Youtube și Facebook